Waarom een dakkapel?

Een dakkapel plaatsen heeft veel voordelen. Wat levert het plaatsen van een dakkapel u op?

In de meeste traditionele huizen vinden we de ruimtes die daadwerkelijk gebruikt worden op de eerste verdieping en de begane grond. De zolder is een ondergeschoven kindje en dient vaak als berging of beter gezegd als rommelhok. Veel mensen zouden graag een extra kamer erbij hebben. Een logeerkamer, een speelkamer of een hobbykamer behoort tot de mogelijkheden wanneer we van de zolder een extra kamer maken.

Door de bouw van een dakkapel tovert u de zolder om tot een volwaardige kamer met prima lichtinval en een ruimte waar het goed vertoeven is.

Een dakkapel verhoogt de verkoopwaarde van uw woning

Na het plaatsen van een dakkapel is uw woning direct meer waard. De grotere beloopbare vloeroppervlakte, die dankzij uw dakkapel ontstaat, zorgt hiervoor. Als u ooit nog besluit te gaan verhuizen, vergeet dan niet uw dakkapel mee te laten rekenen bij de taxatie van uw huis.

Een dakkapel wordt door ons in één dag geplaatst. 

Hieronder treft u een aantal door ons gerealiseerde dakkapellen aan.

Zit uw voorbeeld er niet bij ? Geen enkel punt, wij maken alles op maat voor uw huis! Duidelijkheid over de kosten vooraf, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bel direct voor een afspraak of vul dit formulier in!

Direct contact

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Heeft u interesse in ons werk?

Vraag dan geheel vrijblijvende een offerte bij ons aan

© VDH Timmerwerken B.V.

Privacy | Cookies | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM