Tuinkamers en veranda’s  

Heeft u interesse in het aanschaffen van een tuinkamer of veranda? Dan zit u bij VDH Timmerwerken goed. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van bouw- en timmerwerken. We gaan vakkundig te werk en zorgen dat alles netjes wordt afgewerkt. Wij realiseren al uw woonwensen, zodat u optimaal van uw woning kunt genieten. Heeft u interesse of zijn er vragen? Neem dan gerust contact met ons op!  

Tuinkamers 

Wilt u een tuinkamer laten bouwen? VDH Timmerwerken voert dit graag voor u uit. Wanneer u kiest voor een tuinkamer, dan haalt u nog meer uit uw huis en tuin. Het is een ware toevoeging aan uw woning en u kunt het gehele jaar door optimaal genieten van uw tuin. De glazen schuifdeuren kunt u op de warme zomerdagen open laten om te kunnen genieten van de zonnestralen. Bij koud weer kunt u de schuifdeuren dicht doen, om zo ook in de winter van een aangename temperatuur te kunnen genieten. VDH Timmerwerken ontwerpt een tuinkamer dat geheel aansluit bij uw wensen en eisen. Of u nu kiest voor een klassieke of moderne stijl, alles is mogelijk!  

Veranda 

Door het laten plaatsen van een veranda door VDH Timmerwerken, geeft u uw woning direct meer waarde. Onze veranda's geven uw woning een luxe uitstraling. Wij zorgen ervoor dat de veranda aansluit aan uw woning en kan geheel naar wens ontworpen worden. Buiten het prachtige aanzicht om, kunt u door een veranda nog meer genieten van uw tuin en woning. De veranda kunt u inrichten naar uw eigen wens. Denk hierbij aan een mooie loungeset en tafel. VDH Timmerwerken zorgt ervoor dat uw veranda mooi aansluit bij uw woning, zodat het eindresultaat optimaal is.  

Tuinkamers en veranda’s door VDH Timmerwerken 

Heeft u interesse in een tuinkamer of veranda, maar vindt u het maken van de juiste keuze lastig? Ons team helpt u graag verder en voorziet u van advies wanneer nodig. Door onze kennis kunnen wij u helpen bij het uitzoeken van een veranda of tuinkamer die mooi aansluit bij uw woning. U krijgt persoonlijk en vrijblijvend advies. 

Direct contact

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Heeft u interesse in ons werk?

Vraag dan geheel vrijblijvende een offerte bij ons aan

© VDH Timmerwerken B.V.

Privacy | Cookies | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM