Zoeken

Tekst - Aan en verbouw

Aan en verbouw

Een aanbouw, ook wel uitbouw genoemd, moet een volwaardige vergroting van uw huis zijn. VDH Bouw & Timmerwerken is al bijna 16 jaar gespecialiseerd in het bouwen van aanbouwen en uitbouwen. Uw wensen staan centraal en u bent verzekerd van uitstekende kwaliteit. U breidt zo je woning relatief snel en eenvoudig uit. En, ook niet onbelangrijk, door de extra leefruimte wordt de woning wordt simpelweg meer waard.

De bouw van een aanbouw of een uitbouw is vakmanschap. VDH Bouw & Timmerwerken geeft u advies, bespreken met u de mogelijkheden en maken daarbij een overzichtelijk offerte. Wij hebben de beschikking over gedreven en toegewijde vakmensen. Alle werknemers zijn betrokken bij hun werk en bouwen graag voor u de mooiste aanbouw of uitbouw.

Voordelen aanbouw

Een aanbouw biedt u meerdere voordelen indien deze goed is uitgevoerd. Uiteraard creëert een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand ruimte. Ruimte die u kunt gebruiken als leef- of bedrijfsruimte. Bovendien creëert een aanbouw vaak meerwaarde aan uw woning of pand. Een belangrijke voorwaarde hiervan is dat de constructie goed moet zijn, het materiaal geschikt is en de afwerking netjes is.

Een greep uit onze gerealiseerde aan en verbouw projecten.

VDH Timmerwerken B.V. logo
VDH Timmerwerken B.V.
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Heeft u interesse in ons werk?

Vraag dan geheel vrijblijvende een offerte bij ons aan

Copyright © 2022 VDH Timmerwerken B.V. | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM